ВАШ ВЕЌЕ ЗА 67.990 EUR

XC90 D5 AWD A Momentum+

Новото Volvo XC90 е едно од најнаградуваните SUV возила за 2016 година. Единственото во својата класа кое нуди комодитет за патници до 170 cm висина во третиот ред седишта. Со City Safety технологија која овозможува активно сопирање во град, погон на сите тркала и напреден дизел мотор со 8-степен автоматски менувач постанува сериозен кандидат во изборот на големи сенаменски возила.

ПРЕВЗЕМЕТЕ КАТАЛОГ

ПРЕМИЕРНА ПОНУДА