ВАШ ВЕЌЕ ЗА 61.990 EUR

V90 CC D4 A Adventure

V90 Cross Country со својот богат пакет на опрема ќе ве одведе во срцето на природата и ќе Ви овозможи да ја доживеете дивината со целосна сигурност и исклучително удобно засолнитеште. Одберете возило кое има сѐ поради што Вашето патување ќе делува како да трае засекогаш.

ПРЕВЗЕМЕТЕ КАТАЛОГ

ПРЕМИЕРНА ПОНУДА