ВАШ ВЕЌЕ ЗА 49.990 EUR

S90 D3 A Business

Volvo S90 истовремено е и луксузна и неверојатно едноставна лимузина која одушевува со префинетиот дизајн, исклучителни материјали, природни дрвени детали и интуитивна технологија. Донесува едноставно искуство на патот, а со пакетот S90 е создадена за долги бизнис патувања.

ПРЕВЗЕМЕТЕ КАТАЛОГ

ПРЕМИЕРНА ПОНУДА