ВАШ ВЕЌЕ ОД 52.990 EUR

XC60 D4 AWD A Momentum+

Новото Volvo XC60 е еволуција на динамичниот шведски спортски теренец, кој комбинира динамичен изглед, префинета внатрешност, најмодерна технологија, уживање при возењето и легендарна сигурност која е надоградена со пакет напредни сигурносни системи. Направивме сѐ како би, со промотивна понуда, новото XC60 одведе полесно од било кога. Добродојдовте во Volvo светот.

ОД БОГАТА ПОНУДА ИЗДВОЈУВАМЕ:
D4 2.0 ДИЗЕЛ МОТОР, 140 KW (190 КС)
СИСТЕМ CITY SAFETY
АСИСТЕНТ ЗА СПРЕЧУВАЊЕ НА ОДЗЕМАЊЕ НА ПРЕДНОСТ
ПАКЕТ ОД 7 ВОЗДУШНИ ПЕРНИЧИЊА
ПОМОШЕН СИСТЕМ ЗА ОДРЖУВАЊЕ НА ПРАВЕЦОТ НА ДВИЖЕЊЕ
СИСТЕМ ЗА ПОДОБРО ВОЗЕЊЕ ПРИ УДОЛНИЦИ
АУДИО СИСТЕМ HIGH PERFORMANCE
ПОМОШ ПРИ ПАРКИРАЊЕ ПОЗАДИ

ПАКЕТ BUSINESS CONNECT
ДИГИТАЛНА ИНСТРУМЕНТАЛНА ТАБЛА 12,3"
НАВИГАЦИСКИ СИСТЕМ SENSUS
APPLE CARPLAY И ANDROID AUTO

ПАКЕТ ОСВЕТЛУВАЊЕ
АВТОМАТСКО ЗАТЕМНУВАМ ВНАТРЕШНИ И НАДВОРЕШНИ РЕТРОВИЗОР
LED АКТИВНИ СВЕТЛА СО ACTIVE HIGH BEAM ТЕХНОЛОГИЈА
ПЕРЕЊЕ ПОД ПРИТИСОК НА ПРЕДНИТЕ СВЕТЛА

ПРЕВЗЕМЕТЕ КАТАЛОГ

ПРЕМИЕРНА ПОНУДА