Серија 90

ВАШ ВЕЌЕ ЗА 49.990 EUR

S90 D3 A Business

Volvo S90 истовремено е и луксузна и неверојатно едноставна лимузина која одушевува со префинетиот дизајн, исклучителни материјали, природни дрвени детали и интуитивна технологија. Донесува едноставно искуство на патот, а со пакетот S90 е создадена за долги бизнис патувања.

ПРЕВЗЕМЕТЕ КАТАЛОГ

ПРЕМИЕРНА ПОНУДА

ВАШ ВЕЌЕ ЗА 57.990 EUR

V90 D4 A Business

Во караванот V90 се е направено со причина, обликувано околу Вас – удобност, технологија и сигурност потполно се прилагодени на барањата од службените патувања. V90 е идеја на безкомпромисниот луксуз, дополнета со внимателна практичност и голема пространост.

ПРЕВЗЕМЕТЕ КАТАЛОГ

ПРЕМИЕРНА ПОНУДА

ВАШ ВЕЌЕ ЗА 61.990 EUR

V90 CC D4 A Adventure

V90 Cross Country со својот богат пакет на опрема ќе ве одведе во срцето на природата и ќе Ви овозможи да ја доживеете дивината со целосна сигурност и исклучително удобно засолнитеште. Одберете возило кое има сѐ поради што Вашето патување ќе делува како да трае засекогаш.

ПРЕВЗЕМЕТЕ КАТАЛОГ

ПРЕМИЕРНА ПОНУДА

ВАШ ВЕЌЕ ЗА 67.990 EUR

XC90 D5 AWD A Momentum+

Новото Volvo XC90 е едно од најнаградуваните SUV возила за 2016 година. Единственото во својата класа кое нуди комодитет за патници до 170 cm висина во третиот ред седишта. Со City Safety технологија која овозможува активно сопирање во град, погон на сите тркала и напреден дизел мотор со 8-степен автоматски менувач постанува сериозен кандидат во изборот на големи сенаменски возила.

ПРЕВЗЕМЕТЕ КАТАЛОГ

ПРЕМИЕРНА ПОНУДА

Комбинирана потрошувачка на гориво: 5,1–7,7 л/100км, емисија CO2: 133–176 г/км. Ниво на емисија: EURO 6b. Емисија NOx: 0,0243 - 0,0366 г/км. Цената е за XC60 D4 140 kW (190 КС) Momentum со Business Connect пакетот и пакетот осветлување и не го вклучува трошокот за металик боја и за припрема на возилото. За печатни грешки не одговараме. Понудата важи додека трае залихата. Сликите се симболични. Повеќе на www.volvocars.com/mk или кај Вашиот овластен Volvo застапик.