MIDA GRAND MOTORS D.O.O.

Новости

08.06.2017

Експертите на Volvo Cars добија престижна награда од Американската национална администрација за безбедност на автопатишта

Пер Лехнов, сениор менаџер и Магдалена Линдмен, технички експерт за анализа на податоците за безбедност во сообраќајот, кои работат во безбедносниот центар на Volvo Cars, беа препознати по нивниот придонес во ... Повеќе ›

15.02.2017

Волво ја открива страста во животот со В90 Крос Кантри

Истражувањето покажало дека меѓу личностите кои не можат да дадат приоритет на своите хобија, дури 68 отсто тврдат дека нивната работа им одзема многу време во животот. Затоа, кампањата за B90 Крос Кантри ги ... Повеќе ›

Контактирајте не

MIDA GRAND MOTORS D.O.O.
Bul 8-mi Septemvri br. 18, 1000 Skopje

E: sales@vcm.mk (Продажба / Sales)
T: (+389)-2-3064-056 (Продажба / Sales)

E: service@vcm.mk (Сервис / Service)
T: (+389)-2-3073-103 (Сервис / Service)

Работно време

САЛОН

Пон - Пет:08:00 - 18:00
Сабота:08:00 - 14:00

СЕРВИС

Пон - Пет:08:00 - 16:00
Сабота:09:00 - 14:00