MIDA GRAND MOTORS D.O.O.

Акција

НОВО XC60: XC60 D4 AWD MOMENTUM+ Ваш веќе од 52.990 EUR

Повеќе ›

СЕРИЈА 90: Земете ново Volvo од серијата 90 за веќе од 54.990 EUR

Повеќе ›

СЕРИЈА 40: Земете ново Volvo од серијата 40 за веќе од 20.490 EUR

Повеќе ›

Оригинална Volvo дополнителна опрема: Со нашите стилски додатоци, може да го трансформирате изгледот на Вашето Volvo за да одговара на вашиот стил и преференци.

Повеќе ›

Контактирајте не

MIDA GRAND MOTORS D.O.O.
Bul 8-mi Septemvri br. 18, 1000 Skopje

E: sales@vcm.mk (Продажба / Sales)
T: (+389)-2-3064-056 (Продажба / Sales)

E: service@vcm.mk (Сервис / Service)
T: (+389)-2-3073-103 (Сервис / Service)

Работно време

САЛОН

Пон - Пет:08:00 - 18:00
Сабота:08:00 - 14:00

СЕРВИС

Пон - Пет:08:00 - 16:00
Сабота:09:00 - 14:00